Huopakaton korjaus

HUOPAKATON KORJAUS
Uusikaan huopakatto ei pysy hyväkuntoisena ilman säännöllistä huoltoa. Jos huopakaton huoltoa laiminlyö, kertyy katolle helposti likaa, joka tarjoaa puolestaan otollisen alustan sammaleen ja jäkälän kasvulle. Pitkällä tähtäimellä huoltamaton huopakatto aiheuttaa eittämättä suurempia katto-ongelmia. Pulmia ei kuitenkaan pääse syntymään, kun pyydät meidät hoitamaan katon huoltotyöt! Olemme huopakatteiden erikoisosaajia, joten huopakaton huoltotyöt onnistuvat meiltä ripein, mutta tietysti huolellisin rantein. Ota yhteyttä ja tilaa huolto! Palvelemme Vantaan, Helsingin, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun asukkaita.

 

SAMMALEEN POISTAMINEN HUOPAKATOLTA

Sammaleen poistaminen huopakatolta korjaus ja huolto lähtee tehokkaasta pesusta, joka poistaa kaikki liat, sammaleet ja muut roskat, mutta joka ei vahingoita katetta. Samalla katsotaan, että katto on kunnossa eli esimerkiksi vuotokohtia ei löydy. Tarvittaessa paikkaamme tällaiset vauriokohdat. Katto käsitellään pesun jälkeen sammaleenestoaineella, jotta kasvusto ei pääse puhkeamaan kukkaansa uudelleen.

HUOPAKATON PINNOITUS VIIMEISTELEE KATON

Huopakaton sammaleen poiston jälkeen voidaan tehdä vielä katon pinnoitus, jolla katolle saadaan 100 % vedeneristyskyky sekä täydellinen suoja mm. kasvustoa vastaan. Pinnoitus tekee pinnasta erittäin kestävän ja antaa katolle upean kiillon ja värin. Katto pysyy uutta vastaavana vuosien ajan, mikä pidentää huoltoväliä.

JÄTÄ HUOPAKATON KORJAUS JA HUOLTO AMMATTILAISILLE

Meillä on käytössämme tehokkaiksi havaitut menetelmät ja parhaat välineet sekä aineet, joiden ansiosta huopakaton korjaus ja huolto onnistuu siten kuin pitääkin. Katto pysyy toimivana pitkään, ja huolto toki saa katon kirkastumaan sekä samalla koko rakennuksen ilmeen virkistymään. Näin uuden katon asennuskaan ei tule pitkään aikaan ajankohtaiseksi.

Teemme huolto-, asennus- ja korjaustöitä Vantaalta Espooseen, Helsinkiin sekä muulle pääkaupunkiseudulle. Ota yhteyttä! Avullamme varmistat, että kattosi voi hyvin niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Ota yhteyttä:
+358 40 721 8222