Huopakattoremontti

HUOPAKATTOREMONTTI

Tiedämme myös, mitä laatuluokan kattoremontti vaatii ja siksipä monet asiakkaat Vantaan, Helsingin, Espoon sekä muun pääkaupunkiseudun alueella ovat luottaneet palveluumme. Teemme huopakattoremontin mielellämme myös sinun katollesi – ota siis yhteyttä, niin katsotaan, millainen huopakatto olisi taloosi sopiva!

HUOPAKATTOREMONTTI

HUOPAKATON UUSIMINEN ON AMMATTILAISEN TYÖTÄ

Huopakaton uusiminen on paikallaan viimeistään silloin, kun vanha kate alkaa olla tiensä päässä. Huopakattoremontti kannattaa kuitenkin jättää kattoremonttien ekspertille, sillä kohteesta ja vaurioista riippuen huopakaton asennukseen liittyy monia vaiheita, joihin ammattilaisella on parhaimmat menetelmät ja arvokas asiantuntemus.

Huopakattoremontti ja -korjaus tehdään sen mukaan, millaisia vauriot ovat. Joskus riittää pelkkä paikkaus, joskus taas kattohuopa on leikattava auki ja edessä onkin haastavampi urakka. Myös saumakohtien kunto on syytä tarkastaa, kun katon tilaa tutkitaan. Harjaantuneina ammattilaisina näemme nopeasti, millaista työtä huopakaton korjaus vaatii ja pystymme tarjoamaan oikean avun samalta istumalta.

REMONTTI TUO KATOLLE LISÄÄ ELINAIKAA JA ILMETTÄ

Huopa tunnetaan kevyenä, hiljaisena ja edullisena kattomateriaalina, joka on kestävä ja kaikin puolin sopiva Suomen sääoloihin. Huopa on siten erinomainen valinta monille kattotyypeille, kuten myös silloin, jos haluat vaihtaa vanhan katteen huopaan tai kunnostaa kärsineen huopakaton uuteen uskoon. Vaihtoehtoina on monia malleja ja värejä, joista teemme taloosi taatusti sen parhaimman katon!

OTA YHTEYTTÄ HUOPAKATTOJEN TAITUREIHIN

Ota meihin yhtyettä! Lupaamme, että huopakaton kattoremontti on enemmän kuin hyvä palvelu, jonka sekä katolle että itsellesi voit tarjota. Tulemme mielellämme katsomaan, millaista korjausta kattosi vaatii ja mitä huopakattoremontti tulisi kustantamaan. Teemme huopakattojen remontteja, asennuksia sekä huoltoja Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä:
+358 40 721 8222