Huopakattoremontti

Huopakattoremontti laadukkaasti ja asiakasläheisellä palvelulla

Huopakattoremontti voi tulla ajankohtaiseksi, kun huopakaton uusimisesta on kulunut jo tovi. Tiedämme, mitä laatuluokan huopakattoremontti vaatii ja siksipä monet asiakkaat Vantaan, Helsingin, Espoon sekä muun pääkaupunkiseudun alueella ovat luottaneet palveluumme.

Teemme huopakattoremontin mielellämme myös sinun katollesi – ota siis yhteyttä, niin katsotaan, millainen katto olisi taloosi sopiva!

Huopakaton uusiminen on ammattilaisen työtä

Huopakattoremontti tai huopakaton uusiminen on paikallaan viimeistään silloin, kun vanha kate alkaa olla tiensä päässä. Huopakattoremontti kannattaa kuitenkin jättää kattoremonttien ekspertille, sillä kohteesta ja vaurioista riippuen huopakaton asennus sisältää monia vaiheita, joihin ammattilaisella on parhaimmat menetelmät ja arvokas asiantuntemus.

Huopakattoremontti ja -korjaus tehdään sen mukaan, millaisia vauriot ovat. Joskus riittää pelkkä paikkaus, joskus taas kattohuopa on leikattava auki ja edessä onkin haastavampi urakka. Myös saumakohtien kunto on syytä tarkastaa, kun katon tilaa tutkitaan. Harjaantuneina ammattilaisina näemme nopeasti, millaista työtä kattoremontti vaatii ja pystymme tarjoamaan oikean avun samalta istumalta.

Teemme huopakattoremontin lukuisien kohteiden kokemuksella.
Huopakattoremontti onnistuu meiltä reippaalla ja ystävällisella asenteella.
Kuva Haukilahden päiväkodin huopakattoremontista.
Haukilahden päiväkoti on yksi monista huopakattoremonteista, joita olemme olleet toteuttamassa.

Huopakattoremontti tuo katolle lisää elinaikaa ja ilmettä

Huopa tunnetaan kevyenä, hiljaisena ja edullisena kattomateriaalina, joka on kestävä ja kaikin puolin sopiva Suomen sääoloihin. Huopa on siten erinomainen valinta monille kattotyypeille, kuten myös silloin, jos haluat vaihtaa vanhan katteen huopaan tai kunnostaa kärsineen huopakaton uuteen uskoon kattoremontin avulla. Vaihtoehtoina on monia malleja ja värejä, joista teemme taloosi taatusti sen parhaimman katon!

Voit tutustua asiakkaidemme kokemuksiin kotisivuillamme. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä sekä lukuisia huopakattoremontteja esimerkiksi Rakennuspalvelu 345 Oy:n sekä Consti Oy:n kanssa. Voit käydä lukemassa myös yksityisasiakkaiden kokemuksia, esimerkiksi rintamamiestalon huopakattoremontti ja ison omakotitalon kattoremontti.

Ota yhteyttä huopakattojen taitureihin

Ota meihin yhteyttä, niin huopakattoremontti ja kattotyöt Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella onnistuvat takuulla laadukkaasti. Lupaamme, että ammattilaistemme tekemä huopakattoremontti on enemmän kuin hyvä palvelu, jonka voit katollesi ja itsellesi tarjota. Tulemme mielellämme katsomaan, millaista korjausta kattosi vaatii ja mitä kattoremontti tulisi kustantamaan.

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy