Kattourakointi pitkällä kokemuksella Uudenmaan alueella

Meiltä saat ammattitaitoista kattourakointia Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Tarvitsetko ammattitaitoista kattourakointia? Huopakattoremontteja ja muita kattotöitä tarjoava Rakennus Yletyinen Oy on toteuttanut vuosien varrella onnistuneesti lukuisia urakoita Uudenmaan alueella taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja esimerkiksi omakotitalon rakentajille. Tiedämme kokemuksesta, milloin huopakattoremontti kannattaa toteuttaa ja mitä kaikkea projekti tarkalleen vaatii.

Kauttamme saat seuraavat palvelut:

Säännöllinen huolto ja kattourakointi pidentää huopakaton elinkaarta

Huopakatto tulee uusia viimeistään silloin, kun vanha kate on tiensä päässä. Merkittävä korjaustarpeiden lisääntyminen on yleensä merkki siitä, että huopakatto tulisi uusia mahdollisimman pian. Mitä varhaisemmassa vaiheessa huopakattoremontti toteutetaan, sen pienempi kattourakointi todennäköisesti tulee olemaan.

Siksi olisi tärkeää, että ammattilainen myös huoltaa huopakattoa säännöllisesti. Näin mahdollinen huopakaton uusimistarve voidaan ennakoida hyvissä ajoin. Tämä auttaa myös ennaltaehkäisemään vakavia haittoja, joita vaurioitunut huopakatto voi aiheuttaa kiinteistölle.

Huopakaton säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla voidaan myös merkittävästi pidentää huopakaton elinkaarta., joita huopakatolle tulisi tehdä vuosittain. Kun huopakaton asennus- ja pohjatyöt ovat toteutettu oikein ja katosta on pidetty hyvää huolta, on sen käyttöikä yleensä useita vuosikymmeniä.

Huopakaton tärkeimmät huoltotoimenpiteet ovat nämä:

  • Käy katolla vähintään kaksi kertaa vuodessa (heti lumien lähdettyä ja silloin, kun lehdet ovat tippuneet puista)
  • Lehdet, roskat ja sammal poistetaan kevyesti harjaamalla
  • Tarvittaessa sammaleen poistoon käytetään siihen soveltuvaa sammaleenpoistoainetta
  • Puhdista mahdolliset sadevesikaivot ja kourut roskista
  • Kun poistat katolta lunta, jätä sitä kuitenkin noin 10 cm kerros katolle suojaamaan katon pintaa

Huopakattoremontin tai -korjauksen laajuus riipuu pitkälti siitä, millaisessa kunnossa nykyinen kate on. Toisinaan pelkät paikkaustoimenpiteet pidentävät katon elinkaarta merkittävästi, mutta joissain tapauksissa huopakatto tulee leikata auki ja uusia kaikki pohjakerroksia myöten. Kun katon tilaa tutkitaan, on syytä tarkastaa samalla myös saumakohtien tila.

Jos kattourakointi on sinulle ajankohtaista ota alapuolelta yhteyttä. Toimimme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

AAA luottoluokitus Icopal  Tilaajavastuu

Copyright © 2020 Rakennus Yletyinen Oy