Kattourakointi pitkällä kokemuksella Uudenmaan alueella

Meiltä ammattitaitoinen kattourakointi Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Huopakattoremontteja ja muita kattotöitä tarjoava Rakennus Yletyinen Oy on toteuttanut vuosien varrella onnistuneesti lukuisia kattourakoita Uudenmaan alueella taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja esimerkiksi omakotitalon rakentajille. Tiedämme kokemuksesta, milloin kattoremontti kannattaa toteuttaa ja mitä kaikkea laadukas kattourakointi tarkalleen vaatii.

Kattourakointi voi sisältää:

Teemme katolla vain tarvittavat toimenpiteet

Kattoremontin tai -korjauksen laajuus riipuu pitkälti siitä, millaisessa kunnossa nykyinen kate on. Toisinaan pelkät paikkaustoimenpiteet pidentävät katon elinkaarta merkittävästi, mutta joissain tapauksissa huopakatto tulee leikata auki ja uusia kaikki pohjakerroksia myöten. Kun katon tilaa tutkitaan, on syytä tarkastaa samalla myös saumakohtien tila.

Tilaa meiltä ammattitaitoinen kattourakointi. Teemme vain tarvittavat toimet, emme mitään turhaa tai ylimääräistä!

Kattourakoinnin eteneminen

  • Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella
  • Lähetämme sinulle tarjouksen ja hinta-arvion
  • Aikataulutamme projektin
  • Toteutus ja luovutus

Jos kattourakointi on sinulle ajankohtaista, ota alapuolelta yhteyttä. Toimimme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Huopakaton uusiminen

Säännöllinen huolto pidentää katon elinkaarta

Huopakatto tulee uusia viimeistään silloin, kun vanha kate on tiensä päässä. Silloin kattourakointi voi tulla ajankohtaiseksi. Merkittävä korjaustarpeiden lisääntyminen on yleensä merkki siitä, että huopakatto tulisi uusia mahdollisimman pian. Mitä varhaisemmassa vaiheessa huopakattoremontti toteutetaan, sen pienempi kattourakointi todennäköisesti tulee olemaan.

Siksi olisi tärkeää, että ammattilainen myös huoltaa huopakattoa säännöllisesti. Näin mahdollinen huopakaton uusimistarve voidaan ennakoida hyvissä ajoin. Tämä auttaa myös ennaltaehkäisemään vakavia haittoja, joita vaurioitunut huopakatto voi aiheuttaa kiinteistölle.

Huopakaton säännöllisten huoltotoimenpiteiden avulla voidaan myös merkittävästi pidentää huopakaton elinkaarta. Huoltoja tulisi tehdä vuosittain. Kun kattourakointi, eli huopakaton asennus- ja pohjatyöt on toteutettu oikein ja katosta on pidetty hyvää huolta, on sen käyttöikä yleensä useita vuosikymmeniä.

Huopakaton tärkeimmät huoltotoimenpiteet:

  • Käy katolla vähintään kaksi kertaa vuodessa (heti lumien lähdettyä ja silloin, kun lehdet ovat tippuneet puista)
  • Lehdet, roskat ja sammal poistetaan kevyesti harjaamalla
  • Tarvittaessa sammaleen poistoon käytetään siihen soveltuvaa sammaleenpoistoainetta
  • Puhdista mahdolliset sadevesikaivot ja kourut roskista
  • Kun poistat katolta lunta, jätä sitä kuitenkin noin 10 cm kerros katolle suojaamaan katon pintaa

Kattourakointi onnistuu laadukkaasti Rakennus Yletyiseltä

Meiltä kattourakointi korkealla ammattitaidolla, joustavasti ja aina sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Teemme kattoremontteja yhteistyössä monien yritysten kanssa, esimerkiksi Espoon Express Palvelut Oy:lle ja Consti Oy:lle. Olemme huopakattojen erityisasiantuntijoita, joten tiedämme, mitä onnistunut kattourakointi vaatii!

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy