Kattotyöt Uudenmaan alueella

Meiltä saat kattotyöt luotettavasti Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Me pidämme aina kiinni siitä, mitä lupaamme. On erittäin tärkeää, että huopakatto uusitaan hyvissä ajoin ennen kuin se alkaa vuotaa tai aiheuttaa muuta pysyvää haittaa kiinteistölle.

Huopakaton uusiminen on suurehko projekti, joka kannattaa toteuttaa yhdessä osaavan ammattilaisen kanssa. Valitessasi kattotyöt meiltä, voit olla varma siitä, että kattoremontti toteutetaan huolella. Oikein tehty huopakatto kestää hyvänä jopa useita vuosikymmeniä.

Kattotyöt luotettavasti ja aina aikataulussa

Rakennys Yletyinen huolehtii kaikista huopakattoosi liittyvistä kattotöistä parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat huopakaton huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi myös kokonaisvaltaiset kattotyöt liittyen huopakaton asennukseen tai uusimiseen.

Palvelemme asiakkaitamme usean vuosikymmenen kokemuksella Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tilatessasi projektin meiltä, voit olla varma siitä, että kattotyöt hoituvat ammattitaitoisesti, korkealaatuisesti ja sovitussa aikataulussa. Tästä kertovat lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ja niihin liittyvät referenssimme!

Miksi valita huopakatto?

Huopakatto tunnetaan lukuisista hyvistä ominaisuuksistaan. Materiaalina huopakatto on paitsi kaunis, myös hiljainen, kevyt ja kohtuuhintainen. Myös huopakaton elinkaari on oikein huollettuna pitkä. Tilaa kattotyöt osaavalta toimijalta!

Huopakaton ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa:

 • kohtuuhintaisuus
 • pitkäikäisyys
 • hiljaisuus esim. sateella
 • keveys
 • ympäristöystävällisyys
 • helppohoitoisuus
 • monipuolisesti erilaisille kattotyypeille soveltuva ratkaisu

Huopakaton huolto

Huopakaton säännöllisesti toteutettujen huolto- ja korjaustöiden avulla sen elinkaarta voidaan pidentää merkittävästi. On tärkeää, että huopakatolle ja vesikouruihin väistämättä kertyvät roskat ja puiden lehdet poistetaan säännöllisesti. Muuten ne saattavat estää veden poistumisen katolta ja luovat ihanteellisen kasvualustan esimerkiksi sammaleelle ja muulle ei-toivotulle kasvustolle.

Jossakin vaiheessa jokainen huopakatto tulee hyvästä huollosta huolimatta elinkaarensa päähän ja sen uusiminen on välttämätöntä. Hyvin huolletun huopakaton käyttöikä on kuitenkin useita kymmeniä vuosia. Siksi huopakattoon ja muihin kattoihin liittyvät kattotyöt kannattaakin tilata alan osaavalta ammattilaiselta.

Huopakaton elinikään vaikuttaa muun muassa:

 • huoltotoimenpiteiden säännöllisyys ja laatu
 • UV-säteilyn määrä
 • sääolosuhteet
 • lämpötilavaihtelut
 • ilmansaasteet

Tilaa kattotyöt kokeneelta ammattilaiselta

Huopakatto soveltuu erityisen hyvin kiinteistöihin, joissa on tasainen katto. Tarjolla on lukuisia erilaisia malleja ja värejä, joten erilaisiin tarpeisiin löytyy hyvin todennäköisesti sopiva ratkaisu.

Meiltä kattotyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toimimme Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy