"Kokenut tarkastaja totesi meille, että ei ole ennen nähnyt yhtä laadukasta työtä."
Kysy lisää huopakattotöistä

Laadukas jälki syntyy taidolla ja hyvällä asenteella

Korjausrakentamiseen erikoistunut Consti Oy on tehnyt yhteistyötä Rakennus Yletyisen kanssa jo yli viiden vuoden ajan. Constilla projektipäällikkönä toimivalla Esa Jaskarilla on kuitenkin takanaan sitäkin pidempi yhteistyö Yletyisen kanssa.

”Olemme tehneet Yletyisen kanssa yhteistyötä yli 10 vuoden ajan. Ensin viisi vuotta oman yritykseni kautta, ja sen jälkeen toiset viisi vuotta Constilla.”

Käytännössä koko ikänsä alalla toiminut Jaskari tietää mistä puhuu, sillä mieheltä löytyy kokemusta peltikatoista jo noin 35 vuoden ajalta. Hänen vastuualuettaan Constilla ovat peltikattojen lisäksi muut rakentamiseen liittyvät peltityöt. Yletyisen toimintaan hän on enemmän kuin tyytyväinen.

”Työn laatu on Yletyisellä pysynyt aina samana vuosien varrella. Käytännössä Yletyinen on tehnyt kaikki huopakatot meille, ja aina on tullut yhtä hyvää laatua.”

Rakennus Yletyinen on auttanut Constia monissa vaativissa tehtävissä.
Kattotyöt ovat vaativia, mutta Yletyinen hoitaa hankalammatkin työt.

Korjausrakentaminen vaatii ammattitaitoa

Vanhojen rakennusten korjausrakentaminen ei ole aina ihan helppoa, ja työ vaatii ammattitaitoa sekä tarkkuutta. Jaskarin mukaan työssä ollaan riippuvaisia monen ihmisen tekemisistä, siksi luotettava työkumppani on erityisen tärkeä.

”Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme on luotettava ja pysyy aikataulussa. Ei tarvitse mennä jälkikäteen työmaalle ihmettelemään, että millaista jälkeä on tullut. Laatu on tasaista ja laadukasta.”

Ammattitaidon lisäksi Yletyiseltä löytyy myös venymistaitoa. Kalenterien ja aikataulujen yhteensovittaminen ei ole aina helppoa, joten välillä täytyy hieman joustaa. Jaskari kertoo, että työt hoituvat aina ajallaan haastavistakin tilanteista huolimatta.

”Välillä on ollut tilanteita, että Petrillä on ollut kalenteri aivan täynnä. Siltikin hän aina ilmestyy työmaalle sovittuun aikaan. Sellaista se on, kun on syntynyt työmiehen päivänä.”

On helppo hymyillä, kun nauttii työstään

Työn laadun ja aikataulujen pitävyyden lisäksi Jaskari kehuu Yletyisen asennetta työtään kohtaan. Jaskarin mukaan työmaalle tullaan aina positiivisin mielin, minkä ansiosta töitäkin on mukavampi tehdä yhdessä.

”Petri saapuu työmaalle aina hymyillen. Hänestä huomaa, että hän nauttii töihin tulemisesta. Kyseessä on selvästi kutsumusammatti hänelle.”

Työnteosta nauttiminen heijastuu myös lopputulokseen, sillä Jaskarille muistuu mieleen useita haastavia projekteja, joissa Yletyinen on onnistunut. Eikä mikään ihme, sillä kattourakointi on Yletyisen erityisosaamista. Yksi mieleen jääneistä työmaista on Kelan pääkonttorin katto.

”Olimme tekemässä Yletyisen kanssa Kelan pääkonttorin kattoa. Me teimme kattoon pellit, ja Yletyinen teki huopakatot. Paikalla oli kokenut tarkastaja, joka totesi meille, että ei ole nähnyt ennen yhtä laadukasta työtä.”

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy