Huopakaton korjaus

Huopakaton korjaus ammattilaiselta Uudellamaalla

Huopakaton korjaus ja huolto pitävät katon hyvässä kunnossa pitkään! Uusikaan huopakatto ei pysy hyväkuntoisena ilman säännöllistä huoltoa. Jos katon huoltoa laiminlyö, kertyy katolle helposti likaa, joka tarjoaa puolestaan otollisen alustan sammaleen ja jäkälän kasvulle. Rakennus Yletyinen tarjoaa huopakaton korjausta Uudenmaan alueella!

Huopakaton korjaus ja huolto ammattitaidolla

Huopakaton korjaus voi tulla tarpeeseen, jos kattoa ei esimerkiksi olla huollettu pitkään aikaan. Pitkällä tähtäimellä huoltamaton huopakatto aiheuttaa eittämättä suurempia katto-ongelmia. Pulmia ei kuitenkaan pääse syntymään, kun pyydät meidät hoitamaan katon huoltotyöt! Olemme huopakatteiden erikoisosaajia, joten huopakaton korjaus ja huoltotyöt onnistuvat meiltä ripein, mutta tietysti huolellisin rantein.

Tilaa huopakaton korjaus tai huolto ottamalla meihin yhteyttä! Palvelemme Vantaan, Helsingin, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun asukkaita. Meiltä saat huopakaton korjauksen lisäksi myös huopakaton uusimisen, kun katto on tulossa tiensä päähän.

Huopakaton korjauksen hinta

Huopakaton korjauksen hintaan vaikuttavat tarvittavien korjaustoimenpiteiden laajuus ja nykyisen katon kunto. Jos vanha kermi on hyvässä kunnossa, uutta huopakatetta voidaan vetää sen päälle. Huopakaton korjauksen hinta lasketaan neliöiden ja työmäärän mukaan, joten se voi olla esimerkiksi 150 m²:n katolla noin 8000-15 000 euroa. Jos vanhaa kattoa joudutaan purkamaan, hinta nousee.

Huopakaton korjaus maksaa sitä vähemmän, mitä aikaisemmin asiaan reagoidaan. Jos katolla näkyy halkeilua tai kurttuja, kannattaa soittaa ammattilainen paikalle aikailematta. Mikäli huopakate irtoaa pohjasta, vesi pääsee helpommin rakenteisiin ja edessä on kalliimpi remontti.

Projektin eteneminen

  • Ota meihin yhteyttä ja kerro tilanteestasi
  • Kartoitus- ja mittauskäynti kohteessa
  • Urakkatarjous huopakaton korjauksesta
  • Vanhan kermin purku tarvittaessa
  • Uuden huopakatteen asentaminen
  • Loppusiivous huopakaton korjauksen jälkeen

Älä unohda sammaleen poistoa huopakatolta

Huopakaton korjaus ja huoltotoimenpiteet lähtevät liikkeelle tehokkaasta pesusta, joka poistaa kaikki liat, sammaleet ja muut roskat, mutta joka ei vahingoita katetta. Samalla katsotaan, että katto on kunnossa eli esimerkiksi vuotokohtia ei löydy. Tarvittaessa paikkaamme tällaiset vauriokohdat. Katto käsitellään pesun jälkeen sammaleenestoaineella, jotta kasvusto ei pääse puhkeamaan kukkaansa uudelleen.

Huopakatteen pinnoitus viimeistelee katon

Sammaleen poiston jälkeen voidaan tehdä vielä katon pinnoitus, jolla katolle saadaan 100 % vedeneristyskyky sekä täydellinen suoja mm. kasvustoa vastaan. Pinnoitus tekee pinnasta erittäin kestävän ja antaa katolle upean kiillon ja värin. Katto pysyy uutta vastaavana vuosien ajan, mikä pidentää huoltoväliä ja katon ikää. Huopakaton korjaus on edessä vasta vuosien päästä.

Kattoremontti referenssi
Huopakaton korjaus onnistuu luontevasti ammattilaiselta.

Jätä huopakaton korjaus ammattilaisille

Meillä on käytössämme tehokkaiksi havaitut menetelmät ja parhaat välineet sekä aineet, joiden ansiosta huopakaton korjaus ja huolto onnistuu siten kuin pitääkin. Katto pysyy toimivana pitkään, ja huolto toki saa katon kirkastumaan sekä samalla koko rakennuksen ilmeen virkistymään. Näin uuden katon asennuskaan ei tule pitkään aikaan ajankohtaiseksi.

Meiltä huopakaton asennus, huopakaton korjaus ja kattojen huoltotyöt Vantaalta Espooseen, Helsinkiin sekä muulle pääkaupunkiseudulle. Ota yhteyttä! Avullamme varmistat, että huopakaton korjaus sujuu reippaasti ja kattosi voi hyvin niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2023 Rakennus Yletyinen Oy