Huopakaton korjaus

Huopakaton korjaus ja huolto pitävät katon hyvässä kunnossa pitkään! Uusikaan huopakatto ei pysy hyväkuntoisena ilman säännöllistä huoltoa. Jos katon huoltoa laiminlyö, kertyy katolle helposti likaa, joka tarjoaa puolestaan otollisen alustan sammaleen ja jäkälän kasvulle. Toimimme Uudenmaan alueella!

Huopakaton korjaus ja huolto

Pitkällä tähtäimellä huoltamaton huopakatto aiheuttaa eittämättä suurempia katto-ongelmia. Pulmia ei kuitenkaan pääse syntymään, kun pyydät meidät hoitamaan katon huoltotyöt! Olemme huopakatteiden erikoisosaajia, joten huopakaton korjaus ja huoltotyöt onnistuvat meiltä ripein, mutta tietysti huolellisin rantein. Ota yhteyttä ja tilaa huolto! Palvelemme Vantaan, Helsingin, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun asukkaita. Meiltä myös huopakaton uusiminen, kun katto on tulossa tiensä päähän.

Älä unohda sammaleen poistoa huopakatolta

Huopakaton korjaus ja huoltotoimenpiteet lähtevät liikkeelle tehokkaasta pesusta, joka poistaa kaikki liat, sammaleet ja muut roskat, mutta joka ei vahingoita katetta. Samalla katsotaan, että katto on kunnossa eli esimerkiksi vuotokohtia ei löydy. Tarvittaessa paikkaamme tällaiset vauriokohdat. Katto käsitellään pesun jälkeen sammaleenestoaineella, jotta kasvusto ei pääse puhkeamaan kukkaansa uudelleen.

Huopakatteen pinnoitus viimeistelee katon

Sammaleen poiston jälkeen voidaan tehdä vielä katon pinnoitus, jolla katolle saadaan 100 % vedeneristyskyky sekä täydellinen suoja mm. kasvustoa vastaan. Pinnoitus tekee pinnasta erittäin kestävän ja antaa katolle upean kiillon ja värin. Katto pysyy uutta vastaavana vuosien ajan, mikä pidentää huoltoväliä ja katon ikää. Huopakaton korjaus on edessä vasta vuosien päästä.

Jätä huopakaton korjaus ammattilaisille

Meillä on käytössämme tehokkaiksi havaitut menetelmät ja parhaat välineet sekä aineet, joiden ansiosta huopakaton korjaus ja huolto onnistuu siten kuin pitääkin. Katto pysyy toimivana pitkään, ja huolto toki saa katon kirkastumaan sekä samalla koko rakennuksen ilmeen virkistymään. Näin uuden katon asennuskaan ei tule pitkään aikaan ajankohtaiseksi.

Meiltä huopakaton asennus, korjaus ja huoltotyöt Vantaalta Espooseen, Helsinkiin sekä muulle pääkaupunkiseudulle. Ota yhteyttä! Avullamme varmistat, että kattosi voi hyvin niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

AAA luottoluokitus Icopal  Tilaajavastuu

Copyright © 2021 Rakennus Yletyinen Oy