Sokkelin vedeneristys

Pyydä tarjous

Sokkelin vedeneristys asiakkaiden suosittelemalta ammattilaiselta 

Sokkelin vedeneristys on keskeinen osa jokaista rakennusurakkaa, sillä vesieristys pitää kosteuden pois rakennuksen perusmuurista. Bitumikermieristys voidaan tehdä joko uudiskohteeseen tai saneerattavaan taloon. Molemmissa tapauksissa kannattaa kääntyä osaavan ammattilaisen puoleen, jotta sokkelin vedeneristys olisi laadukas ja vedenpitävä. 

Rakennus Yletyinen on oikea taho ottaa yhteyttä, kun sokkelin vedeneristys täytyy asentaa. Asennamme vedeneristyksen kaikkiin kohteisiin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudenmaan alueella. Käytämme työssämme laadukkaiksi todettuja bitumikermejä. Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen perusmuurin vedeneristyksestä tai sinulla on kysyttävää työhön liittyen! 

Miten sokkelin vedeneristys tehdään? 

Sokkelin vedeneristys asennetaan siten, että rakennuksen perusmuuriin hitsataan kiinni kerros bitumikermiä. Materiaali sulaa hieman hitsattavalta puolelta, minkä ansiosta se kiinnittyy sokkeliin tiukasti. Sokkelin vedeneristys tehdään samalla bitumikermillä kuin huopakatot, molemmissa käyttötavoissa bitumikermi toimii erinomaisena vedeneristeenä.

Sokkelin vedeneristys bitumilla
Sokkelin vedeneristys kannattaa tehdä huolella.
Sokkelin vedeneristys
Bitumikermi antaa erinomaisen suojan kosteudelta.

Ennen kermin asentamista tulee varmistaa, että sokkelin pinta on sileä puhdas. Tällä tavalla perusmuurin vedeneristys onnistuu hyvin ja tiivistyksestä tulee pitävä. Bitumikermi hitsataan sokkelin pintaan liekin avulla, minkä ansiosta kermi sulaa sokkelin pintaan kiinni. Sokkelin vedeneristys täytyykin suorittaa aina ammattilaisen toimesta, jotta lopputulos olisi vedenpitävä ja laadukas.

Sokkelin vedeneristys ja sen hinta

Sokkelin vesieristyksen hintaan vaikuttaa pääasiassa se, miten laaja eristettävä alue on. Myös työkohteen haastavuus ja muut tekijät saattavat vaikuttaa hintaan. Me tarjoamme tarkan tarjouksen työstä ja pidämme tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen, joten voi olla varma siitä, mitä teemme ja mihin hintaan. 

Rakennus Yletyinen on erinomainen valinta tekijäksi, kun etsinnässä on sokkelin vedeneristys omakotitaloon, kerrostaloon, rivitaloon, halliin, yritysrakennukseen tai muuhun kohteeseen. Teemme vesieristykset uudis- ja saneerauskohteisiin, joten voit olla yhteydessä, oli urakkasi millainen tahansa. 

Miksi talon perustukset täytyy vesieristää? 

Perusmuuri täytyy aina vesieristää, jotta kosteuden pääsy rakenteisiin estettäisiin. Jos sokkeli pääsee kastumaan, seurauksena on monia ikäviä ongelmia. Ilman pitävää sokkelin vedeneristystä, rakenteisiin saattaa alkaa kasvaa hometta ja pahimmillaan vesi saattaa jopa aiheuttaa halkeamia jäätyessään sokkelin sisällä. Hyvä sokkelin vedeneristys säästää rakennuksen monilta ongelmilta tulevaisuudessa. 

Bitumikermi vai patolevy vedeneristykseen? 

Toinen tapa toteuttaa sokkelin vedeneristys on patolevy. Bitumikermin ja patolevyn ero on se, että patolevy ei varsinaisesti estä veden pääsyä sokkeliin, vaan levy ohjaa veden pois perusmuurista. Rakennuksen suunnittelusta ja sijainnista riippuen, joskus perusmuuri eristetään ainoastaan bitumikermin avulla ja joskus pelkästään patolevyllä. Molempia eristyksiä on mahdollista käyttää myös samaan aikaan.

Paras sokkelin vedeneristys on kuitenkin se tapa, jota rakennuksen suunnittelija suosittelee. Eristystavan valinnassa otetaan huomioon rakennuksen tekniset ominaisuudet ja sijainti. Perusmuurin vedeneristys kannattaakin siis aina tehdä asiantuntijan ohjeiden ja suositusten mukaan.

Sokkelin vedeneristys Uudellamaalla – Pyydä tarjous

Rakennus Yletyinen vesieristää rakennusten perustukset pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella. Asiakkaamme voivat suositella meitä, kun sokkelin vedeneristys tulee ajankohtaiseksi. Työlaatumme on erinomaista ja olemme alan luotettava toimija. Voit tutusta asiakaskertomuksiimme, joissa asiakkaamme jakavat kokemuksistaan. 

Sokkelin vedeneristys onnistuu meiltä lisäksi teemme huopakattojen korjausta sekä asentamista. Meillä onkin laaja kokemus bitumikermeistä sekä monenlaisista urakoista. Ole siis yhteydessä bitumieristysten sekä huopakattojen kokeneeseen tekijään, kun etsinnässä on laadukas sokkelin vedeneristys! 

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy