Huopakaton asennus

Meiltä onnistuu huopakaton asennus vuosikymmenten kokemuksella alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu pk-seutu. Taakse on jäänyt liuta laadukasta jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita, joten voit huoletta jättää kattoremontin meidän käsiimme.

Huopakaton asennus kaikille kattotyypeille

Bitumikatteen eli huopakaton asennus onnistuu kaikille kattotyypeille uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Sen voi vaihtaa myös vanhojen tiili- ja peltikattojen tilalle.

Huopakate on erinomainen ratkaisu, sillä huopa on kestävä, hiljainen ja kevyt materiaali, joka sopii hyvin Suomen ilmasto-oloihin. Huopakate varmistaa, että lumet eivät liiku talvella alas katolta, se istuu mainiosti ympäristöönsä eikä tule liian kalliiksi kukkarolle.

Miten asennus tehdään?

Bitumi- eli huopakaton asennus on ripeää, sillä kate on kevyttä palahuopaa, joten sen saa nostettua katolle kätevästi. Asentaminen ei vaadi myöskään erityisiä työkaluja, joten käytännössä sen voi myös tehdä itse, kunhan huomioi, että pohjatyöt on tehty huolella.

  • Bitumikate vaatii tukevan alustan, kuten laudoituksen tai rakennuslevyt.
  • Suorista ja kiinnitä aluskate.
  • Ympäröi räystäät tippapelleillä.
  • Aloita palahuovan asennustyö käyttäen huopanauloja ja bitumiliimaa.
  • Viimeistele kate harja- ja päätylevyillä.
  • Tiivistä läpiviennit.

Käytämme vain huippuluokan materiaalia, joka on markkinoiden parhaimpia. Huopakaton uusiminen antaa rakennukselle kauniin viimeistelyn vuosikymmenten ajaksi. Tarjolla on erilaisia värejä ja malleja, joista valitsemme yhdessä kanssasi juuri kohteeseesi sopivan.

Miksi juuri bitumihuopakatto?

Taipuisuutensa ansiosta bitumihuopakatto voidaan asentaa monimuotoisille katoille, tavallisimmin kuitenkin tasakatoille ja loiville katoille. Tällaisten huopakattojen asentaminen onnistuu siististi myös haastavien yksityiskohtien ja tiivistysten ollessa kyseessä.

Huopakaton asennus toteutetaan kokenein ja huolellisin käsin pohjatöistä alkaen siten, että lopputuloksesta tulee taatusti tyylikäs ja pitävä.

Huopakatteen asennuspalvelu

Meiltä huopakaton asennus, huopakaton korjaus ja muut kattoremonttiprojektit Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muulla pääkaupunkiseudulla.

Palvelumme:

  • Ota yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai verkkosivujen kautta
  • Saat meiltä tarjouksen ja hinta-arvion
  • Projektin aikataulutus
  • Projektin toteutus ja luovutus

Työn laatu on toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Haluamme tehdä huopakattoja, jotka kestävät isältä pojalle ja sietävät ajan hampaan siinä missä pohjoisen vaativat ilmasto-olosuhteetkin. Ota yhteyttä – laitamme kattosi kerralla kuntoon! Muistathan, että meiltä onnistuvat käden käänteessä myös huopakaton korjaus ja huolto.

AAA luottoluokitus Icopal  Tilaajavastuu

Copyright © 2021 Rakennus Yletyinen Oy