Huopakaton asennus

Huopakaton asennus vuosikymmenten kokemuksella

Meiltä onnistuu huopakaton asennus alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu. Taakse on jäänyt liuta laadukasta jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita, joten voit huoletta jättää kattoremontin ja huopakaton asennuksen meidän käsiimme.

Huopakaton asennus kaikille kattotyypeille

Bitumikatteen eli huopakaton asennus onnistuu kaikille kattotyypeille uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Sen voi vaihtaa myös vanhojen tiili- ja peltikattojen tilalle.

Huopakate on erinomainen ratkaisu, sillä huopa on kestävä, hiljainen ja kevyt materiaali, joka sopii hyvin Suomen ilmasto-oloihin. Huopakate varmistaa, että lumet eivät liiku talvella alas katolta. Se istuu mainiosti ympäristöönsä eikä huopakaton asennus tule liian kalliiksi kukkarolle.

Miten asennus tehdään?

Bitumi- eli huopakaton asennus on ripeää, sillä kate on kevyttä palahuopaa, joten sen saa nostettua katolle kätevästi. Bitumikaton asennus ei vaadi myöskään erityisiä työkaluja. Sen voi käytännössä tehdä myös itse, kunhan huomioi, että pohjatyöt on tehty huolella.

  • Bitumikate vaatii tukevan alustan, kuten laudoituksen tai rakennuslevyt.
  • Suorista ja kiinnitä aluskate.
  • Ympäröi räystäät tippapelleillä.
  • Aloita palahuovan asennustyö käyttäen huopanauloja ja bitumiliimaa.
  • Viimeistele kate harja- ja päätylevyillä.
  • Tiivistä läpiviennit.

Käytämme vain huippuluokan materiaalia, joka on markkinoiden parhaimpia. Huopakaton uusiminen antaa rakennukselle kauniin viimeistelyn vuosikymmenten ajaksi. Tarjolla on erilaisia värejä ja malleja, joista valitsemme yhdessä kanssasi juuri kohteeseesi sopivan. Huopakaton asennus onnistuu Rakennus Yletyiseltä ammattitaidolla, ja lopputulos on myös tyylikäs.

Miksi juuri bitumihuopakatto?

Taipuisuutensa ansiosta bitumihuopakatto voidaan asentaa monimuotoisille katoille, tavallisimmin kuitenkin tasakatoille ja loiville katoille. Tällaisten huopakattojen asentaminen onnistuu siististi myös haastavien yksityiskohtien ja tiivistysten ollessa kyseessä.

Huopakaton asennus toteutetaan kokenein ja huolellisin käsin pohjatöistä alkaen siten, että lopputuloksesta tulee taatusti tyylikäs ja pitävä.

Näin projekti toteutetaan

Meiltä huopakaton asennus, huopakaton korjaus ja muut kattotyöt Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muulla pääkaupunkiseudulla.

Valitse Rakennus Yletyinen

Meiltä onnistuu huopakaton asennus, korjaus ja huolto käden käänteessä. Työn laatu on toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Haluamme tehdä huopakattoja, jotka kestävät isältä pojalle ja sietävät ajan hampaan siinä missä pohjoisen vaativat ilmasto-olosuhteetkin. Huopakaton asennus onnistuu meiltä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä – laitamme kattosi kerralla kuntoon!

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy