Huopakaton asennus

Huopakaton asennus ja huopakattojen kattoremontit ovat Rakennus Yletyisen ominta osaamista. Meillä on huopakattojen parista 25 vuoden kokemus, joten tunnemme katot ja huopamateriaalit kuin omat taskumme.

Huopakaton asennus onnistuu meiltä 25 vuoden kokemuksella alueilla Vantaa, Helsinki, Espoo ja muu pk-seutu.

Rakennus Yletyinen tunnetaan huopakattojen herrana! Olemme tehneet huopakaton asennus-, korjaus- ja huoltotöitä jo vuosikymmenten ajan, joten kokemusta ja kohteita on kertynyt runsaasti.

Taakse on jäänyt liuta laadukasta jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita, joita olemme palvelleet pääasiassa Vantaan, Helsingin, Espoon sekä muun pääkaupunkiseudun alueilla. Työn laatu onkin toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Haluamme tehdä kattoja, jotka kestävät isältä pojalle ja sietävät ajan hampaan siinä missä pohjoisen vaativat ilmasto-olosuhteetkin. Ota yhteyttä – laitamme kattosi kerralla kuntoon!

Ensiluokkainen huopakate on varma valinta

Laadukas ja näyttävä katto syntyy paitsi ammattilaisen kädentaidoin myös huippuluokan materiaaleja käyttäen. Käyttämämme huopakate onkin markkinoiden parhaimpia. Tämän laadukkaan huopakaton asennus antaa kauniin viimeistelyn niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin vuosien ja taas vuosien ajaksi. Tarjolla on erilaisia värejä ja malleja, joista voimme yhdessä kanssasi valita kohteeseesi sen sopivimman.

Huopakate on erinomainen ratkaisu senkin puolesta, että huopa on hiljainen ja kevyt materiaali. Huopakate varmistaa, että lumetkaan eivät liiku talvella alas katolta. Se myös istuu mainiosti ympäristöönsä, eikä tule liian kalliiksi kukkarolle.

Huopakaton asennus
Huopakaton uusiminen

Bitumihuopakatto taipuu monimuotoisille katoille

Taipuisuutensa ansiosta bitumihuopakatto voidaan asentaa monimuotoisille katoille, tavallisimmin kuitenkin tasakatoille ja loiville katoille. Tällaisen huopakaton asennus onnistuu siististi myös haastavien yksityiskohtien ja tiivistysten ollessa kyseessä. Teemme kaikki huopakaton asennustyöt huolellisin käsin pohjatöistä alkaen siten, että lopputuloksesta tulee taatusti tyylikäs ja pitävä.

Mitä huopakaton asennus maksaa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huopakaton asennus on työ, jonka teemme mielellämme juuri sinun taloosi. Ota yhteyttä ja kerro mikä kattotilanteesi on, niin me etsimme oikean ratkaisun ja kerromme pitävän hinta-arvion urakasta. Palvelemme kattoasennus- ja kattoremonttiprojekteissa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa sekä muulla pääkaupunkiseudulla. Muistathan, että meidät voit tilata tekemään myös huopakattosi huoltotyöt!

AAA luottoluokitus Icopal  Tilaajavastuu

Copyright © 2019 Rakennus Yletyinen Oy