Huolella tehty kermikatto kestää sukupolvelta toiselle

Meiltä saat kermikatot ammattitaitoisesti koko Uudenmaan seudulla

Kun kattotyöt toteutetaan huolella, on kermikatto erittäin pitkäikäinen ratkaisu.

Kestävän ja laadukkaan kermikaton asennus sujuu meiltä pitkällä ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet erilaisiin huopakattoihin liittyviin korjaus-, kunnostus- ja asennustoimenpiteisiin. Voit kääntyä puoleemme missä tahansa huopakattoihin liittyvässä asiasssa!

Valitsemalla kermikattoon liittyvät palvelut pitkän linjan ammattilaiselta voit huoletta nauttia kestävästä lopputuloksesta. Me takaamme, että jokainen asentamamme huopakatto on kestävä ja laadukas. Meiltä saat kermikatot sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Kermikatto tunnetaan hyvistä ominaisuuksistaan

Kermikatto tunnetaan lukuisista hyvistä ominaisuuksistaan, kuten kestävyydestään, hiljaisuudestaan ja helppohoitoisuudestaan. Jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman korkeatasoinen ja pitkäikäinen, on kaikki kermikattoon liittyvät toimenpiteet kannattavaa jättää osaavalle ammattilaiselle.

Meiltä saat monipuolisesti kaikki kermikattoihin liittyvät palvelut. Huolehdimme muun muassa seuraavista toimenpiteistä tarpeidesi mukaan:

 • kermikaton asennus
 • kermikaton huolto
 • kermikaton remontit
 • kermikaton uusiminen
 • kermikattourakointi

Kermikaton uusiminen kannattaa jättää ammattilaiselle

Me Rakennus Yletyisellä annamme aina tarkan ja ammattitaitoisen arvioimme siitä, millaisia korjaus- tai remontointitoimenpiteitä huopakattosi vaatii. Toisinaan pelkkä paikkaus voi riittää pidentämään kermikaton elinkaarta merkittävästi, mutta joissakin tapauksissa kattohuopa tulee avata kokonaan ja urakointia tehdä kokonaisvaltaisemmin. Saneerauksen yhteydessä tarkastamme katon pohjarakenteet ja uusimme niitä tarpeen mukaan. Tyypillisesti huopakaton uusiminen vie voin viikon verran aikaa.

Yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta

Olemme toteuttaneet vuosien varrella lukuisia kattoremontteja mitä erilaisimpiin kohteisiin. Asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa taloyhtiöt, rakennusliikkeet sekä omakotitalojen rakennuttajat. Meidän kanssamme yhteistyö sujuu mutkattomasti ja sovitussa aikataulussa.

Toteuttamamme kermikatot tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja kestävyydestään. Sen lisäksi, että jokainen työntekijä on alan kokenut ammattilainen, myös käyttämämme materiaalit ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä.

Huopakattoremonttiin sisältyvät tyypillisesti seuraavat työvaiheet:

 • kohteen alkutarkastus
 • kattopinnan puhdistus
 • nykyisen katteen tasoitus ja tarvittaessa purku, pellityksen poisto
 • pohjakermin asennus, pintakermin asennus
 • uusien pellitysten asennus
 • loppusiivous ja -tarkastus

Onko kermikaton huoltaminen, korjaaminen tai uusiminen sinulle ajankohtaista?

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy