"Aikatauluissa pysyminen ja kustannustehokkuus ovat meille tärkeitä. Yletyisellä ne ovat aina olleet kohdillaan."
Kysy lisää huopakattotöistä

Pitkä yhteistyö on osoittautunut kannattavaksi

Korjausrakentamista tekevä Espoon Express Palvelut Oy on yksi Rakennus Yletyisen pitkäaikaisimmista asiakkaista. Yhteistyö on jatkunut jo yli viiden vuoden ajan ja se on osoittautunut erittäin kannattavaksi molemmille rakennusalan rautaisille toimijoille.

Espoon Express Palveluiden Samuli Saarela kertoo, että alalla vuodesta 2009 lähtien toiminut yritys keskittyy pääasiassa saneeraustöihin.

”Yrityksemme on toiminut alalla jo toista vuosikymmentä. Päätoimialamme on korjausrakentaminen. Saneeraamme ja puramme vanhoja rakennuksia, mutta toimintaamme kuuluu myös vesikattojen sekä sisäilmatiivistysten uusiminen.”

Rakennus Yletyinen on auttanut Espoon Express Palveluja muun muassa kattotöissä sekä vedeneristystä vaativissa tehtävissä. Projekteja on tehty yhteistyössä laidasta laitaan, suuria ja pieniä.

Urakat ovat hoituneet nopeasti ja tehokkaasti

Saarelan mukaan heille on tärkeää, että aikataulut pitävät ja työt hoidetaan laadukkaasti. Yletyisen kanssa näihin tavoitteisiin on päästy, ja muun muassa tästä syystä yhteistyö yritysten välillä on jatkunut niin pitkään.

”Petrin firma on käynyt tekemässä meille huopakattotöitä ja pihakansien vedeneristystöitä. Aikatauluvaatimukset ja kustannustehokkuus kulkevat meillä käsi kädessä, ja Yletyisellä ne ovat aina olleet kohdillaan.”

Tyypillinen projekti pitää Saarelan mukaan sisällään vedeneritystä sokkeleihin. Muita yleisiä työkohteita ovat esimerkiksi sisäpihojen ja pihakansien vedeneritys sekä vesikattojen uusiminen. Työ vaatii tarkkuutta ja osaamista.

”Vesikattojen uusiminen vaatii ammattitaitoa. Esimerkiksi kohteessa, jossa on vanha huopakatto ja se vaihdetaan uuteen. Yletyisellä on tarvittavat luvat ja välineet kunnossa.”

Yhteistyöllä aikataulut on helppo tehdä sopiviksi

Rakennus Yletyisen vahvuuksia ovat täsmällisyys sekä laadukas työjälki. Erityistä kiitosta Saarela antaa aikatauluista, jotka on helppo sovittaa yhteen.

”Pystymme sovittamaan aikatauluja yhteen, mikä on osittain vuosien yhteistyön ansiota. Pienemmät työt hoituvat lyhyellä varoitusajalla, ja isommat projektit sovitaan muutamaa viikkoa etukäteen.”

Helposti yhteen sovitettavien aikataulujen lisäksi Saarela mainitsee Yletyisen kyvyn reagoida nopeasti yllättäviin tilanteisiin. Esimerkiksi pikaiset kattokorjaukset voivat vaatia nopeaa tuloa paikan päälle.

”Heidän puoleltaan on löytynyt joustamista. Eli jos on tullut yllättävä keikka, niin olemme saaneet heidät paikalle nopealla aikataululla. Jos asiakkaalla vaikka tulee vettä taloon, niin Yletyinen on päässyt paikan päälle ripeästi.”

Luotettavuus ja vastuullisuus korostuvat työn teossa

Saarela kertoo, että Rakennus Yletyinen on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Vesieristyksiä tehdessä ammattitaito on kaiken keskiössä, sillä onnistunut rakentaminen ja saneeraus vaatii hyvälaatuisen vesieritystyön.

”Vesihommat ovat kriittistä aluetta, joten niiden kanssa toimiessa täytyy tietää mitä tekee. Yletyisellä on ammattitaitoista väkeä, ja heiltä saa aina tasaista sekä laadukasta työjälkeä.”

Kattourakointi kuuluu Yletyisen erityisosaamiseen. Saarelan mukaan ammattitaito ja luotettavuus tekevät Yletyisestä Espoon Express Palveluille parhaan kumppanin. Hän kertoo, että voi hyvillä mielin suositella Yletyisen palveluja myös muille talonrakentajille ja rakennuspalveluille.

”Yletyinen on ollut aina luotettava alihankkija. Olemme pystyneet luottamaan siihen, että meillä on ollut alihankkija, joka on pystynyt toimittamaan työt luotettavasti ja aikataulun mukaan. Voin suositella heidän palvelujaan muillekin niitä tarvitseville.”

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy