"Jos haluaa jatkuvuutta ja vakautta, niin kannattaa valita Yletyinen."
Kysy lisää huopakattojen asennuksesta

Pienet ja suuret kohteet hoituvat joustavasti Rakennus Yletyisen kanssa

Rakennusliike Lindkvist tekee monipuolisesti erilaisia rakennusalan töitä uudis- ja saneerauskohteisiin. Heidän asiakkaitaan ovat muun muassa yritykset, yksityiset tilaajat sekä seurakunnat. Kun toimitusjohtaja Aleksi Lindkvist etsi uuteen kohteeseen huopakaton tekijää, hän alkoi kysellä ehdotuksia rakennusalalla työskenteleviltä tutuiltaan. 

“Eräs tuttuni suositteli Yletyistä, kun tarvitsimme yhteen kohteeseen uuden firman tekemään huopakattoja. Sitä kautta Yletyinen tuli tekemään yhden huopakattosaneerauksen.” Lindkvist kertoo. 

Huopakaton kunnostus on taitolaji.

Yletyisen hyvä työjälki huomattiin, minkä ansiosta hänet kutsuttiin tekemään ensimmäisen projektin jälkeen muita huopakattoja. Matkan varrelle on mahtunut isoja ja pieniä kohteita. 

“Teimme ensimmäisen kohteen muistaakseni 6-7 vuotta sitten. Voin suositella Yletyistä, koska kyseessä on ammattitekijä!”, Lindkvist sanoo. 

Yletyinen tekee yhteistyötä Rakennusliike Lindkvistin kanssa säännöllisesti. Vuoteen mahtuu yleensä 3–5 yhteistä kohdetta, mutta määrä voi vaihdella paljonkin. 

Lindkvist voi luottaa Yletyiseen monissa kohteissa 

Rakennus Yletyinen on auttanut Lindkvistiä monenlaisissa kohteissa. Vuosien varrella vastaan on tullut sekä taloyhtiöitä että yksityisiä kohteita. Kohteen koolla ei ole merkitystä, vaan Yletyinen tekee mielellään pienempiäkin bitumikermitöitä. 

“On ollut taloyhtiöitä ja omakotitaloja. Olemme tehneet myös vesilaitosten kattoja ja yksityisiä asiakkaita, pieniä ja isoja. Yletyinen on hyvä, koska pienemmätkin työt ovat hänelle tärkeitä.” Lindkvist sanoo. 

Haastaviakin kohteita on mahtunut mukaan, mutta nekin ovat sujuneet Lindkvistin mukaan erinomaisesti. 

“Muutama kohde on ollut sillä tavalla hankalia, että niissä on joutunut käyttämään päätä. Jos on vaikka kaarevaa ja vinoa muotoa joka suuntaan, niin siinä täytyy miettiä. Rakennusteknisesti hankalia kohteita.” 

“Yleensä en suosittele, mutta nyt suosittelen.” 

Yletyinen ja Rakennusliike Lindkvist ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan, joten kyseessä on vakaa asiakassuhde. Etenkin Yletyisen joustavuus on asia, jota Rakennusliike Lindkvist arvostaa. 

“Joustavuus ja sitten se, että hän pystyy tulemaan paikan päälle katsomaan kohteita. Ei täydy myöskään viikkotolkulla odotella, että hän tulee.” Lindkvist kertoo. 

Lindkvist on yleensä varovainen suosittelujen suhteen, mutta Yletyisen kohdalla hän haluaa tehdä poikkeuksen. 

“Luotettavuus ja joustavuus ovat hänen etujaan. Jos haluaa jatkuvuutta ja vakautta, niin kannattaa valita sellainen tekijä. Yleensä en suosittele, mutta nyt uskallan suositella.”  

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy