"Kaikenlaista tervankeittäjää on tullut nähtyä. Yletyinen tekee kuitenkin laadukasta jälkeä ja pysyy aikataulussa."
Kysy lisää huopakattotöistä

Yli kymmenen vuoden yhteistyö on sujunut erinomaisesti

Jos pitäisi kertoa esimerkki pitkään jatkuneesta yhteistyöstä, niin Rakennus Yletyinen Oy:n ja Rakennuspalvelu 345 Oy:n pitkään kestänyt yhteispeli olisi todella hyvä esimerkki. Rakennuspalvelu 345 on toiminut alalla jo yli 13 vuotta, ja Yletyisen kanssa he ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuoden ajan. 

”Tuli kiperä paikka huopakattotöihin liittyen, joten sain eräältä toiselta aliurakoitsijalta Yletyisen yhteystiedot. Sen jälkeen olen käyttänyt ainoastaan Rakennus Yletyisen palveluita, koska työnjälki on erinomainen ja ei ole ollut tarvetta vaihtaa.” Kertoo Rakennuspalvelu 345 Oy:n johtaja Veikko Ojavuo. 

Rakennuspalvelu 345 tekee monipuolisesti erilaisia remonttitöitä niin sisä- kuin ulkotiloissa. Linjasaneeraukset, ravintoloiden ja liiketilojen remontit sekä kosteusvahinkokorjaukset kuuluvat yrityksen työtehtäviin. Yletyisestä on usein apua monilla työmailla. 

”Aina kun olen soittanut, niin ovat tulleet tekemään. Monesti tulee soitettua, jos on jotakin tekemistä huopakaton tai pihakannen kanssa.”

Bitumikermityömaalla on oltava tarkkana, sillä huovassa oleva sulatetaan liekin avulla asennusta varten.

Yletyinen työskentelee monipuolisissa kohteissa 

Yletyinen kutsutaan Rakennuspalvelu 345 työmaalle lähes aina, kun projekti vaatii työskentelyä huopakaton kanssa tai bitumikermin kanssa. Yletyinen on auttanut Ojavuon yritystä pienissä ja suurissa kattoremonteissa, mutta he ovat tehneet yhdessä myös vaativia pihakannen vesieristyksiä. 

”Ruoholahdenkatu 4 oli aika vaativa, koska valvonta oli sen kanssa erityisen tarkkaa. Pihakansi ei saanut päästää vettä tippaakaan, ja pihakannen jokainen kohta tarkistettiin todella hyvin. Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja pihakansi toimii nyt erinomaisesti.”

Rakennuspalvelu 345 ja Rakennus Yletyinen ovat tehneet yhteistyötä myös muutamassa isossa kattoremontissa. Haasteellisetkin kohteet ovat sujuneet ongelmitta. 

”Iso Roobertinkatu 10, siellä oli paljon kattoikkunoita, joten työ vaati tarkkaavaisuutta. Haasteellisuudesta huolimatta työ sujui hyvin.”

Työkohteet ovat siis vaihdelleet laidasta laitaan, kun Yletyinen ja Rakennuspalvelu 345 ovat tehneet yhteistyötä. Työt vaihtelevat isoista kattoremonteista aina pihakansien vedeneristykseen. Peruskaava onnistumiseen on kuitenkin molemmissa projekteissa sama, eli laadukas bitumikermin asentaminen. 

Pitkän kokemuksen ja huolellisen työn ansiosta lopputulos on toimiva sekä silmää miellyttävä.

Miksi yhteistyö Yletyisen kanssa on kestänyt niin pitkään? 

Ojavuon mukaan Yletyisen kattavan ammattitaidon huomaa heti. Kokenut silmä näkee, kun joku osaa asiansa rakennusalalla. 

”Kyllä sen ammattitaidon näkee. Olen ollut itse alalla 35 vuotta, niin kaikenlaista tervankeittäjää on tullut nähtyä. Yletyinen tekee kuitenkin laadukasta jälkeä ja pysyy aikataulussa.”

Taidokkaan työn ja aikataulujen pitävyyden lisäksi Ojavuo kertoo, että yksi syy pitkään yhteistyöhön on aikataulujen yhteensovitettavuus. Rakennusalalla aikataulut saattavat olla tiukkoja, ja kompromisseja joudutaan tekemään silloin tällöin. 

”Jos on jokin isompi työmaa, niin olen ilmoittanut Yletyiselle hyvissä ajoin. Aina ollaan kuitenkin saatu sovittua niin, että aikataulut sopivat yhteen. Ja aina Yletyinen on päässyt myös tekemään.”

Luotettavuus on myös avainasemassa, kun tehdään pitkää yhteistyötä rakennusalalla. Ojavuon mukaan Yletyinen on luotettava kumppani. 

”Jos jotain sovitaan, niin sana pitää. Yletyisen kanssa on helppo toimia ja kaikki sujuu aina hyvin. Olen todella tyytyväinen heidän palveluihinsa.” Ojavuo tiivistää ajatuksensa.

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy