“Hänellä on kaikki osa-alueet täydellisessä balanssissa. Noin 45 vuotta olen ollut alalla, niin olen nähnyt aika monenlaisia tekijöitä.”
Kysy lisää huopakattotöistä

Kokenut rakennusalan ammattilainen voi luottaa Yletyiseen 

Kun Timo Aro alkoi etsiä luotettavaa tekijää huopakatoille, hän kysyi suosituksia tuttaviltaan. Yli 40 vuotta alalla työskennellyt Aro tuntee monia rakennusalan yrittäjiä, joten suositusten saaminen oli helppoa. 

Lopulta hän päätti ottaa yhteyttä Rakennus Yletyiseen. Sillä tiellä yrittäjät ovat jatkaneet, eikä Aro kadu päätöstään. 

“Yletyinen on tehnyt paljonkin, muun muassa vanhojen kattojen kermitys uudestaan. Uusia kattoja hän on myös tehnyt.”, Aro kertoo yhteistyöstä. 

Kattoremontti referenssi

Yletyisen kattavan kokemuksen lisäksi Aro on tyytyväinen töiden hinnoitteluun, joka on juuri sopiva. 

“Kun hommia on tehty ja sovittu, niin olemme aina saaneet järkevään hintaan luotettavaa työtä. Yletyinen tarjoaa luotettavuutta ja laatua.” 

Katto onnistuu, oli kyse harja- tai tasakatosta 

Yletyinen ja Aro ovat työskennelleet yhdessä monenlaisissa kohteissa. Enimmäkseen kyseessä ovat olleet omakotitalot, joiden kattomalli saattaa vaihdella paljonkin. 

“Hän on tehnyt meille harjakattoja ja ainakin yhden tasakaton myös. Onhan niitä yhteisiä projekteja kertynyt aika paljon. Yletyinen on tehnyt käytännössä kaikkea, mihin kermiä vain käytetään.” Aro kertoo. 

Myös Yletyisen muut rakennustaidot saavat kiitosta. Aro uskoo, että myös muusta rakennusalan kokemuksesta on hänelle hyötyä. 

“Ilmeisesti Yletyinen on myös itse rakentanut kaikenlaista, niin se auttaa näissä töissä. Se on siinä mielessä hyvä, kun kaikki on aina asianmukaisesti valmiina. Työhön liittyy aina kaikenlaista valmistelua.” 

Haasteelliset ympäristöt eivät ole este 

Aron mukaan teknisiä haasteita ei ole tullut vastaan, mutta yleensä haasteet tulevat Yletyisen projekteissa taivaalta. 

“Sää on ollut suurimpia haasteita. Emme kuitenkaan halua hukuttaa taloja, niin täytyy tehdä töitä poutaisella säällä. Ei suurempia haasteita oikeastaan ole ollut. Kun hommat tehdään ammattitaidolla, niin silloin kaikki toimii.”, Aro kertoo. 

Hän kertoo myös, että Yletyisellä on hyvä tasapaino töissä. Jokaiseen osa-alueeseen keskitytään tarvittavalla tarkkuudella. 

“Hänellä on kaikki osa-alueet täydellisessä balanssissa. Olen itsekin alalla, niin tiedän, miltä laadukas jälki näyttää. Noin 45 vuotta olen ollut alalla, niin olen nähnyt aika monenlaisia tekijöitä.”

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy