"Mielestäni kaikki on sujunut niin hyvin kuin vain voi mennä, ja pystyn suosittelemaan Yletyistä muillekin.”
Kysy lisää huopakattotöistä

Uudisrakennus tarvitsee erinomaisen huopakaton 

Weston Group Oy on helsinkiläinen kiinteistökehitysyhtiö, joka tarjoaa erilaisia rakentamiseen liittyviä palveluita. Monet Westonin kohteet ovat uusia kerrostaloja, joiden asunnot joko myydään tai vuokrataan.

Kerrostalot tarvitsevat tietenkin aikaa ja kulutusta kestävän katon, joten osaava huopakattojen ammattilainen on tärkeä yhteistyökumppani uudisrakentamisessa. Westonin Hannu Jyränoja kertoo, että löysi Yletyisen, kun etsi luotettavaa tekijää huopakatoille.

”Olemme tehneet muutaman vuoden yhteistyötä. Vuonna 2019 teimme ensimmäisen kohteen yhdessä. Kyseessä oli kerrostalo, johon tehtiin huopakatto ja perusmuurin vesieristys.” 

Uudisrakennuksen huopakatto onnistuu Yletyiseltä paremmin kuin hyvin.

Jyränoja kertoo, että he soittavat lähes aina Yletyiselle, kun tarvitsevat apua huopakaton tai muiden bitumikermiin liittyvien töiden kanssa.

”Käytännössä aina, jos huopakattohommaa tarvitaan, niin soitamme Yletyiselle. Teemme pääsääntöisesti uudiskohteita heidän kanssaan.” 

Erilaiset kattotyypit onnistuvat luontevasti 

Rakennus Yletyinen on tehnyt enimmäkseen harjakattoja ja pulpettikattoja Westonin kohteisiin. Kohteet ovat olleet yleensä isoja projekteja, joten töitä on riittänyt. Kerrostalojen katot ovat isokokoisia.

”Aika isoja kohteita on ollut. Olemme tehneet noin seitsemän kohdetta yhdessä. Aina kun soitetaan, niin saadaan sovittua aika työlle. Hän pääsee siis paikalle aina sovittaessa.” 

Valmis huopakatto viimeistelee uudisrakennuksen.
Huopakatto sopii erinomaisesti myös pienille katoksille.

Yhteistyö on sujunut erinomaisesti 

Jyränoja kertoo, että yksi syy Yletyisen palveluiden käyttämiselle on aikataulujen yhteensopivuus ja joustaminen. Yletyinen on valmis auttamaan Westonia silloinkin, kun aika taulu on tiukka.

”Luulen, että yksi syy palveluiden käyttämiselle on sopiva hinta ja sitten joustava toimitus. Esimerkiksi yhteen taloon tehtiin katto nopealla aikataululla, jotta sade ei ehtisi kastelemaan rakenteita.”, Jyränoja sanoo.

Joustavuutta löytyy myös sen suhteen, miten työ tehdään. Jyränojan mukaan he miettivät Yletyisen kanssa usein, miten työ tehtäisiin parhaalla tavalla. Työlaatu on ollut Jyränojan mielestä ensiluokkaista.

”Olemme olleet tyytyväisiä tähän mennessä. Mielestäni kaikki on sujunut niin hyvin kuin vain voi mennä, ja pystyn suosittelemaan Yletyistä muillekin.” 

AAA luottoluokitus Icopal  TilaajavastuuKerabit

Copyright © 2024 Rakennus Yletyinen Oy